Wil je je leefstijl verbeteren? Check het aanbod van Mind&Health.

Mind&Health is een integraal vitaliteitsconcept in Naarden, waar ik als caddy/coach & supervisor bij aangesloten ben.
Bij Mind&Health is aandacht voor vitaliteit, energiemanagement en duurzame leefstijlverandering. Samen met een team professionals ga je aan de slag met je persoonlijke leefplan. Bij Mind&Health word je een dag lang gescreend (persoonlijkheidsanalyse, rust- en inspanningstest incl. ademhaling en hartcoherentie, bloedonderzoek, brein-balanstest incl. biofeedbackanalyse, voedingsanalyse en bewegingsanalyse) en vervolgens door een caddy 100 dagen begeleid naar een energieker en gezonder leven.

Bekijk de Animatie Mind&Health traject…

Als je meer wilt weten, bezoek dan eens een informatiesessie.
Maandelijks organiseren wij (gratis) informatiesessies waarin we je graag laten kennismaken met Mind&Health. Wij verwelkomen je graag in Naarden aan de IJsselmeerweg 100D. Op de volgende maandagen ben je van harte welkom:

2017:
6 februari
13 maart
24 april
19 juni
4 september
16 oktober
4 december

Wij starten om stipt 14.00 uur. Vanaf ca. 15.30 uur kaarten we na onder het genot van een kleine gezonde hartversterking.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar office@mindandhealth.nl, onder vermelding van ‘Informatiesessie’. Je ontvangt een inschrijfbevestiging per e-mail. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Meer informatie over Mind&Health is te vinden via www.mindandhealth.nl

Mind&Health, get better.