Vitaliteitscoaching voor meer levenlust en vitaliteit.

Hoe zorg je voor voldoende energie, thuis en ook op je werk? Soms weet je best wat je moet doen of juist laten, maar lukt het je niet om te beginnen, en soms heb je gewoon geen idee waar het aan ligt.

Vitaliteitscoaching is gericht op het verbeteren van je energie, door bewustwording van je gedrag. Daarbij focussen we op de leefstijlkeuzes die jij maakt. Deze keuzes beïnvloeden de mate waarin je succesvol, energiek en positief gestemd bent.

Als vitaliteitscoach help ik je om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. We gaan op zoek naar jouw bron van energie. Ik leer je belemmerend gedrag bij jezelf te herkennen en blijvend om te buigen naar gezond en effectief gedrag.

Vooraf beantwoord je een aantal vragen over jouw vitaliteit. De antwoorden op deze vragen vormen de basis voor ons gesprek en eventueel vervolgtraject, wandelend of rennend in de natuur.

Graag ga ik met jou aan de slag om te vinden hoe dat voor jou werkt. Aan de slag met de dingen die bij jou passen, een leefstijl die bij jou past. Neem voor een gratis intake contact met mij op.

A healthy lifestyle not only changes your body, it changes your mind, your attitude and your mood.